Hot in L.A

Så här i kallaste Januari och med ganska många vinterveckor kvar att uthärda vill man väl inget annat än att slänga sig på ett plan till varmare breddgrader, har jag fel?!

Har man inte den fina förmånen får man helt enkelt tråna efter solen som så småningom kommer tillbaka till oss och istället njuta av lite sköna interiörer som detta i änglarnas stad…

 
  
  
  
  

Foto:Nicole LaMotte

Även om min melodi är mer att färgmatcha för en sober harmoni kan jag ändå bli väldigt inspirerad av sådana här färgmixade hem viket jag förvisso tror är vanligare i just varmare länder.

Man influeras ju och tar in mycket från miljön man vistas och lever i och som jag sagt innan, det är ingen slump att vi i Norden är så sparsmakade i vår färgskala både när det gäller mode och inredning.

Jag menar, vem klär sig liksom i bibliotekariebeige och bajsbrunt på solsemestern? 😉

Apropå det där med semester så kan jag inte låta bli att snegla på sista minuten och avundas surfande vänner som för tillfället är både i älskade Sri Lanka och Martinique och piskar vågor…

Min tid kommer väl, den med.

Nä, nu ska här drickas en kaffe till tror jag. Är fortfarande förkyld och har svinigt ont i halsen. Tröttare än en koala dessutom. Snark.

Vi ses sen. Svamlar bara nu. Har inte tagit min adhdmedicin, ha ha.

You may also like

4 kommentarer

  1. Underbara bilder! Jag är som du, har ganska sparsmakat med färger och mönster hemma men älskar att inspireras av bilder som dessa. Själv märker jag att jag inreder efter livsfaser (och humör) samt att inredningen ofta speglar vart jag är på väg i livet. Eller låter det helt obegripligt kanske!? 🙂
    Kram på dig!

  2. Jag är också trött idag, och när jag ser ut genom mitt fönster ja vad ser jag då, inte mycket, snön fyger som bara den, helt otroligt att det kan förflytta sig så mycket. Ser att fordonen kör långsamt om de ens kommer fram på de mindre, känns tveksamt.

    Gillar foton och hemmen, men jag älskar ju de flesta färger, man blir så mycket gladare än de som ska va svart och vitt. Har ju visat sig också med att omge sig med färger, klä sig i annat än svart ger mer energi.

    Hoppas snart på en vädervändning, så mätt på detta kalla. Kram/MH

Lämna ett svar