Hemligheter

Åh hej på er…

Jag har varit upptagen heeela dagen med ett hemligt litet projekt som jag snart ska berätta om. Spricker nästan av lycka. 

Det har med detta planteringsbord och fönster att göra om jag nu ska ge en hint…

Egentligen var vi bjudna på studentkalas men eftersom jag var nersolkad med kräkbakterier efter veckans magsjukefadäs så ville värdarna helst att vi höll oss i karantän. Tråkigt men förståeligt.

Nu är jag helt slut efter dagens ”arbete” och måste duscha innnan ett välförtjänt glas rosé och ett nytt avsnitt SKAM. Älskar den serien alltså ??

Puss ❤️

You may also like

5 kommentarer

 1. Ha, ha nä jag tror nog att jag bara vill skriva ”vanligt”du vet kvinnan bakom är ju anonym, hihi.
  Gillar din blogg utan nåt som helst är den en av de bästa att läsa, dina foton gör mig glad, och du kan det där att skriva och slunga i alla fall mig tillbaka till barndomen.
  Kram/MH

 2. Det ser onekligen mysigt ut och spännande, kan du ha kommit över ett litet ställe, en kolonistuga att hyra kanske. Eller ska du måla och dona med annat trevligt! Den där drickabacken som vi sa hemma var det svagdricka i om jag inte minns fel, och på den tiden alltså vilken nostalgi du tar mig till. Då kom drickabilen med läsk och vatten i backar av trä, byns bagare körde ut bröd, sillakrämaren och det gillade inte bara vi utan våra katter de kom och välkomnade honom för de fick sillarenset. Sen kom stiagöingen,ja han sålde korgar och annat och vad jag ville ha en liten korgstol men de var rätt dyra på den tiden. Mor vet jag köpte sig en handlarkorg det kunde hon behöva till så mycket handel och barn.
  Lycka till med det ”hemliga”.
  Kram/MH

   1. Hej MH
    Jag är också en vän av Maricas magi, hon lyfter allt hon företar dig till en sorts högre nivå! Älskar hennes utsökta och sinnliga fingertoppskänsla.
    Men vad fin du är i alla dina målande kommentarer, det är ”mindfulness” i dess ädlaste form att läsa dem!
    Tänkte bara att du skulle veta!
    Agneta, Österlen

    1. Tack så hjärtligt Agneta, det värmer i mitt hjärta! Barndomsminnen har jag många, uppväxt på en gård med sex syskon, och sen rullar livet på, Sveriges yngsta ICA-handlare har min man och jag varit, älskar djur och natur och mitt Österlen.
     Kram/MH

Lämna ett svar