Nyckeln till lycka

Okej mina vänner!

Som vissa redan gissat så har jag blivit med kolonilott.

I Fredags fick jag nyckeln till min lilla kolonidröm som jag närt sen jag var barn.

Fick ta över stugan med alla inventarier i befintligt skick då den äldre lille herren inte orkade ta hand om sin lilla pärla längre.

Det är förstås förenat med mängder av svett & slit för att få ordning på allt men jag är så lycklig att jag inte vet var jag ska ta vägen. Fick nästan en ångestattack för att jag oroar mig för att äntligen få känna så mycket glädje.

Vi har såklart redan röjt ut allt och målat invändigt så nu väntar bara den utvändiga förvandlingen. Ska fasadtvätta imorgon och sen ska Mathilda och jag måla så det ryker.

Har tagit massor av före/efterbilder på allt och när det är klart ska ni såklart få se hela processen.

Sen har jag ju den härliga odlings/planteringsdelen kvar att ta itu med.

Ha en formidabel Söndag så länge så ses vi imorgon igen.

bloggsign

You may also like

24 kommentarer

  1. Oj så roligt!! Kan inte vänta på före och efter bilder!! Men kan du inte berätta lite om stugan/området. Hur många stugor finns där? Köpte du eller hyr du stugan? Hur mycket kostar det att köpa en? Är så väldigt nyfiken!!?

  2. Den fanns där, den stod där, den väntade på dig den lilla fina stugan. Här kommer du ha det trevligt, mysa till det och njuta av sommar, sol och fågelkvitter.Även när hösten står för dörren är det ju så morsamt med dessa stugor, tänk dig sitta insvept i en skön filt i en skön stol med en lampa som du fyller med lampolja och så läser du en spännande bok medan träden spelar en fin melodi och en rykande go kopp te. Där kommer du känna frid och harmoni.
    Nu kan du planera och plantera, jag riktigt känner hur du mår gott. Du är så mycket värd detta, vi prövas men när vi gjort det tillräckligt så vänder det och lyckan stod där. De där små stugorna är nåt speciellt, vi hade på vår gård en mindre stuga där var vi mer än i huset vi barn och vad vi lekte. Jag hade en förkärlek till att leka affär, min lycka blev sann, började på ett köpcentra när jag slutade nian, hoppsan jag gick aldrig i gymnasiet. Sen efter en tid blev jag avdelningschef för hela frukt och grönt. Började en ung man också på samma arbetsplats, och det var vi som senare hade ICA butiker. Det är mycket intressant ofta det vi leker med, har intresse av visar sig i vuxen tid. Tror du målade mycket som barn? Stort Grattis Marica till dig och familjen från/MH

Lämna ett svar