Cool marin inspo

När man ska inreda har jag upptäckt att leta inspo på udda, otippade ställen & butiker oftast ger de coolaste & roligaste lösningarna.

Nu senast när jag letade ett smart sätt att förvara våra kläder på, då våra nuvarande sunkiga garderobskrypin inte lämpar sig för klädförvaring överhuvudtaget så snubblade jag över en båttillbehörssida som har dessa geniala och supersnygga FEAL rörfästena som du kan få i alla upptänkliga former och färger.

Hur snyggt,modernt och stilrent är inte detta?

Drömmen hade varit att ha en koppar eller mässingsvariant som en rå,cool detalj mot några svulstiga bordelltapeter i rosa/rött. Om jag inte minns fel har jag sett något liknande i en Odd Molly butik.

Lånade bilder:Press & Son

När jag fick syn på denna monter från en mässa i Florens började inspirationen, snurra på riktigt ordentligt. Denna möbel var ju helt enkelt fantastiskt snygg och jag fick genast en idé om att tillverka ett köksbord i lite vintageindustriell stil med ett liknande underrede i svart eller järn och sen över det en robust träskiva, gärna grova plank.

Eller varför inte ett soffbord med mässings eller koppar FEALfästen &rör med en vit marmorskiva ovanpå?

Merde, detta är ju värsta affärsidén. Kanske ska ta och tillverka ett par bord och slänga ut på blocket?

Ses lite senare. Försöker få någon ordning på bilderna ifrån Guchiaeventet och min bloggdate igår.

  

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.