Sommarkalas

Hej på er mina vänner!

Det blev en fin avslutning trots allt. Lite darrig i benen men så glad ändå. 

Stella var eld och lågor och mådde mycket bättre idag som tur var. Hoppade nästan ur sängen av lycka. Stort ju att sluta ettan!


Vi fick ihop det bra till slut även om jag in i det sista trodde att vi fick avblåsa allt. Men jag & Mathilda gjorde den traditionella smörgåstårtan och avrundade med marängtårtan som ni ska få recept på sen.

Nu ska kag strax iväg på något så ofantligt pirrigt och spännande att jag nästan spricker. Men jag kan inte tala om vad det är förrän allt är kirrat. Så jag säger på återseende och ha en underbar Fredag, student, skolavslutning eller vad ni nu firar idag. Och om ni inte firar något så finns det säkert en anledning eller två att dra på smilbanden & korka upp bubblet eller något annat gott att dricka. 

Puss på er ❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Ah va Stella är söt alltså, och så kul hon blev pigg igen. Trevligt ni gjort det inför skolavslutningen,det är stort med examen som vi alltid sa där hemma. Minns mina egna med sådan värme, ny klänning, vita knästrumpr och vita skor, och så gav man sig iväg på lätta fötter, för sen så väntade ett långt sommarlov på min älskade barndomsgård.
    Lycka till på äventyret i kväll och SommarKram till er/MH

Lämna ett svar