V I R U S

Hej från en hemmaliggare!

Den kopiösa tröttheten som jag tolkat som pollensymptom i kombo med igensvullna, kliande och rinniga ögon gick över till att bli en ordentlig förkylning med halsont, frossa och magbekymmer. (Besparar er detaljer där men ni fattar, ha ha)

Trodde fortfarande i morse att det måste vara kraftiga pollenbesvär som yttrar sig men det slog snart fru doktor fast att så icke var fallet då jag faktiskt fick uppsöka en vårdcentral för att få tag i starkare medicin. Tydligen har jag en virusinfektion som förvärrat pollenallergin.

Nu är prover tagna i alla fall så de kan utröna vilken form av allergi det rör sig om.

Kontentan av denna utläggning över fröken Silverhamns förmiddag är alltså att jag fick bli hemma idag och vila. IMG_1697IMG_1698

Jag ska vila imorgon också då jag har frossan och halsont kvar men sen vill jag snabbt på praktiken igen…

I helgen när vi skulle bort fixade jag kvickt ihop en liten blomsterpresent till värdparet med samma princip som rosasken jag visade för ett tag sen.

Bara att använda en lämplig kruka, vacker burk eller ask och korta ner rosorna så att de precis sticker upp jämnt vid kanten. Fyll med oasis och sen rosor, tätt, tätt.

Då krukan ovanför var rätt oansenlig så fick den ett dekorativt vintagespetsband runt om som jag även knöt ihop cellofanet med.

Älskar som sagt cellofan. Allt blir snyggt och exklusivt med lite cellofan.

Nä nu ska jag inta ryggläge i min sköna soffa.

Ha en fin Tisdag allihopa.

Kram från mej.

You may also like

2 kommentarer

  1. Jag har också nåt knepigt, i hals och öron och luftrören. Men vi hre en stor buske med sådana hängen som kan ge allergi, men nu undrar jag också om virus slår till, och det dumma i min kråksång är ju att jag satte ner immunförsvaret i går då tar det tag det trista. Hoppas du snart piggar på dig igen, men va försiktigt och gå inte iväg med halsont. Nu får du vila dig och drömma om växter och rosor.
    Jättefin kruka med rosor, du kan du Marica.

    Krya på Kram från mig/MH

Lämna ett svar