Vintervit sommardröm

Hej på er!

Måndagen har i Skåne inletts med snöstorm. Ska inte ens försöka dölja min besvikelse över detta bakslag. Hade en innerlig önskan om att få slippa stångas med Kung Bore denna gång. Någon mer än jag som vill ha en ny regent i denna kalla värld?

Denna sommarklänning i krispigaste vintervitt införskaffades i Spanien. Är och har alltid varit svag för spets i alla varianter…

Blir åtminstone lite gladare inombords när jag tänker på den kommande sommaren då jag ska bära den till brunbränd hud.

Är hemma nu på eftermiddagen med Stella och lite hemmafix. Sen ska jag in till butiken och jobba några timmar. Ska dekorera färdigt skänken med fjärilarna och måla på ytterligare beställningar.

Hur står det till med er annars? Förtell mig gärna 😉

Hej så länge då!

You may also like

6 kommentarer

  1. Är väl inte direkt nån snöälskare, men gillar ändå snön mer än allt regn som kommit innan i höst/vinter. Nu är det mycket ljusare och härligare att vara utomhus. Sonen (7 år) hade fullt upp med att skotta vår uppfart hemma igår efter skolan… Längesen han ville vara utomhus självmant! Så jo, lite skönt är det ändå med väderomslaget. Fast jag, liksom du, längtar till våren! Snart kommer den, håll ut!

  2. Å jag som älskar snön, kan inte säga annat. Ägnat em åt pulkaåkning med de små, så mysigt.
    Vilken fin klänning! Hoppas du kan njuta lite trots snö o kyla. Sen kommer våren:) Kram o trevlig kväll.

  3. När jag skådar utanför mitt fönster är snön väldigt flyttbar, det som låg på fältet pryder den stora vägen så där likt en tårta, vackert dekorerad, nej jag njuter inte alls. Däremot så skådar jag mina småfåglar, de sitter och pickar på talgbollar och kokosnöten. Jag har en liten rödhake, trodde den skulle flyttat? han har fått kattmat idag, han hoppar ner i den lilla burken jag satt ut och han ser så förnöjsam ut. Han är en bär och insektsätare, inte så glad för frö.

    Men snart är januari slut och vi hoppas februari blir snöfri, ja men man kan väl önska det. Gillar din klänning, är också svag för spets.

    Må så gott trots snöoväder/MH

Lämna ett svar