Varmare tider väntar

God Dag!

Äntligen har det slutat snöa, kan jag konstatera ifrån mitt köksfönster. Sitter halvdöd med det sedvanliga kaffet för att vakna till liv. En vanlig förmiddag alltså.

Min vy från köket.

Så här kommer det se ut i sommar…Längtar till döds efter varma ljumma morgnar på min trapp med kaffet i handen och solen i fejjan.

Låg och kollade väderprognosen igår och blev nästan glad i ögat när jag såg både två och tre plusgrader vänta redan till helgen.

L Y C K A!

Vi ses senare i butiken. Måste åka strax. Ha det fint tillsvidare.

You may also like

2 kommentarer

  1. Det kommer lite plusgrader till helgen, men först ska vi prövas med lite mer snö i kväll och i morron, men det klarar vi, just därför att vi har något att se fram emot. Vet du det tror jag är en viktig och nödvändig sak i våra liv, att vänta, att längta, även om resan dit är krokig, och vem har sagt att livet endast består av en dans på rosor, fast vi älskar ju verkligen den rosiga vägen.

    Må så gott och ta en extra kopp värmande dryck. Från Österlen/MH

Lämna ett svar