Kräksjukan strikes again

Ja, den gjorde det inatt-igen. Med, som jag brukar säga, tråkiga konsekvenser för sängkläderna… En nattlig tvagning av både barn och säng höll mig vaken till halv fyra. Rätt trött idag med andra ord.

Apropå sänglinne så kan man väl inte ha för många vackra lakan i sin ägo, har jag fel?

20140202-125422.jpg

20140202-125450.jpg

Stentvättat linne från Shed Limited.

20140202-125823.jpg Kabelstickat från Amity Home.

20140202-125931.jpg
Pine Cone Hill

Det fina med sådant här vackert sänglinne är att du inte behöver bädda . Fast jag gillar i och för sig det och att rada upp kuddarna snyggt och prydligt. Då jag delar säng med virvelvinden så är det ett måste då det mest ser ut som en tornado har varit på visit…

Nähä, en kaffe på det här piggar väl upp mig eller?! Hoppas ni har en skön Söndag. Solen skiner här i älskade Skåne.
❤️

You may also like

5 kommentarer

 1. Usch.. Hoppas hon blir frisk snart, stackarn..
  Själv är jag glad att jag än sålänge (peppar peppar) har klarat mig från kräksjukan på förskolan. 4 av 6 personal på MIN avdelning där jag praktiserar har fått kräksjukan inklusive väldigt många barn.. Det är peppar peppar, ta i trä som gäller för mig nu! 🙂

  Förresten, ska du också till Fnulan nästa söndag? 🙂

  Massor av kramar ❤️

 2. Fy för det är så vidrigt de där kräkvirusarna, låt de försvinna, lång bort.

  Krya på sig i huset, och hoppas du klarar dig. Snyggt med sänglinnet, även om jag har en kärlek till den romantiska sidan med rosor.

  En bra söndagskväll från Österlen/MH

Lämna ett svar