Liten ytlig rapport

Hej hej nya veckan!

Ta tag i livet och kämpa vidare eller hur?

Dagarna i Uppsala behövdes även om vistelsen väckte mycket minnen från förr. Dock var inte alla minnen av ondo. Jag hann faktiskt att gå inom min gamla favoritbutik Myrra och konstatera att de fortfarande har sjukt mycket fina grejer man bara känner spontant är  livsnödvändiga 😉

Detta parasoll alltså. 

Jag kunde inte motstå köpfrestelsen denna gång utan handlade ett ljuvligt doftljus och en underbar ram som ska stå bredvid min säng.

Ska visa sen. Min moster köpte världens sötaste måttset till mig också därifrån som kommer försköna köket ytterligare.

Tänk att sådana här ytliga saker kan få en på lite bättre humör för en stund?

Man får som sagt njuta av de små sakerna i vardagen, eller hur.

Nu är jag i alla fall hemma i Skåne igen. Hemma bäst.

På återseende.

You may also like

5 kommentarer

  1. Fina Marica, tänker på dig! Ja tänk om man kunde ta vara på det man har o njuta av det lilla.. Ofta måste det hända något för att man ska tänka så, tyvärr. Vi kan ju inte heller gå omkring o tänka på allt som kan hända men ta vara på o njuta lite mer av nuet vore bra för oss alla. Min man kom hem nu på morgonen efter ett nattskift, orolig o ledsen. En av hans jobbarkompisar, som nyligen fyllt 50 år, ligger på IVA med en stroke, sambon hade hittat honom på toaletten när hon kom hem från jobbet igår. När min far gick bort i en hjärtinfarkt, bara 64 år, fanns det bara en text vi ville ha i hans annons: Det kan om aftonen vara, annorlunda än det om morgonen är… Det blev en lång o djup kommentar..nu hoppas vi på en solig o härlig vårdag o försöker njuta av den! Styrkekramar i massor.

Lämna ett svar