Mobildamp

Hej och god natt!

Försöker stå ut med en havererad mobil som börjat dampa rejält och lever sitt eget liv med egenkomponerade sms som skickas iväg, samtal som rings och en störd touchfunktion vilket gör vissa moment fullständigt omöjliga att genomföra.  Så onödigt irriterande.


Jag har varit vedervärdigt trött idag med huvudvärk dessutom. Trodde aldrig att jag skulle gå och bli allergisk på gamla dar.  Men se det blev jag. Så det är en trött och lite halvgrinigt Marica som avrundar redan och säger god natt och på återseende imorgon istället. Då ska ni få fröbrödreceptet.

Kram från mej ❤

You may also like

2 kommentarer

  1. Jo då så är det Marica med allergi det kommer bara som ett brev på posten. Min far var ungefär sextio när han blev äggallergisk. Mor brukade säga inte så konstigt så mycket ägg han ätit i alla år. När vi var små så kunde vi vakna av ett ljud i köket, haha far var uppe och stekte ett ägg. Men jag tror inte det hade nån betydelse att han åt mycket ägg.
    Så vackert du har det på skänken/bänken,det är sån harmoni mellan lampan, spegeln och tavlan, snyggt.
    Den där tekniken den verkar spöka hos dig, tänk vad sådant kan ställa till.
    Kram och fin tisdag bland det levande växterna/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *