TÄVLING IGEN!

Goder afton!

Är ni lika löjeväckande trötta som jag? Måste vara mörkret men vet ni vad, om en vecka vänder det på min 30-nånting-dag!

Jag kom med ljuset brukar jag säga 😉Lidlrosorna för 19.90 stod fint i en vecka nu har jag kapat de och lagt de i min vackra kristallskål. Den där rosa/gröna färgen alltså…såå ljuv!

Nu mina vänner tänkte jag ha en tävling igen!Denna vackra scarf & halsband i vinrött från JOY kan bli din, det enda du behöver göra är att ge mig tips på en bra bok jag bör läsa på min semester.

Jag är periodare när det gäller böcker då jag läser väldigt långsamt pga koncentrationsbekymmer men en bok jag kan rekomendera är ”Slyngstad Events” av fantastiska Unni Drougge och böcker skrivna av Mikael Niemi.

T Ä V L A nu då och ha en fabulös Lördag!

You may also like

18 kommentarer

 1. Jag vill tipsa om en pocketbok som heter Kärlek Vänskap och Hat. Den är skriven av Alice Munro. Kvinnorna står i centrum i den här boken, kvinnors drömmar, kärlek, otrohet. Vill verkligen rekommendera den!

 2. Jag är en riktig bokmal, så här kommer några tips från mig:
  -Niceville av Kathryn Stockett, en av de absolut bästa böcker jag har läst.
  -Gillar du deckare så kan jag rekommendera ALLT av Peter Robinson
  -En man som heter Ove av Fredrik Backman var både roligt och fick en att tänka efter lite

  Nu håller jag tummarna för vinst! :))

 3. Jag har tips på två helt lika böcker m du inte läst dom förstås.
  Den första är Morgan Allings bk ”där kriget slutar”, en självbiografi där tårarna sprutar. Sen även ”en shoppoholics bekännelser”, såå mycket bättre än filmen och där skrattar man så tårarna sprutar 🙂

 4. Söndag och redan tredje advent! Skön sådan önskas till dig och alla andra där ute i vida världen.

  Du ska absolut läsa böckerna av Karin Brunk. Stenhimlen, Mintgrodornas återkomst, och där finns ännu fler. Jag kan lova dig du kommer att skratta och man kan inte sluta läsa. Böcker tycker jag personligen ska bringa glädje, vi har så mycket av verklighetens hemskheter. Till på köpet är ju Karin Brunk Österlening.

  Må så gott/MH

 5. Om du är på deckar-humör är Camilla Läckbergs och Mari Jungstedts böcker riktigt bra och läsvärda. Har även fått upp ögonen för Kristina Ohlsson, otroligt kunnig författare. Om du är sugen på något lättsamt och roligt är Denise Rudberg bra och Belinda Olsson även det mesta av Marian Keys är underhållande.

  Dock vill jag denna gång främst rekommendera Kristian Gidlunds ”I kroppen min: resan mot livets slut och alltings början” mkt gripande och väldigt väldigt bra!

 6. Vet inte om du vill ha romantips, deckare eller annat men Helhetsmetoden av Maria Helander eller Born to Run av McDougall är bra böcker även om man inte är intresserad av vare sig mediterande eller att springa utan bara då himla ögonöppnande! Kram

 7. Jag läste Slyngstad Events för många år sedan och älskade den. Lättläst och väldigt rolig. Läste många delar högt för min sambo som till slut läste den själv.
  Med tanke på den så tipsar jag om Jag Ska Göra Dig Så Lycklig av Anne B. Ragde.
  Den utspelas på 60-talet i Norge, i ett flerfamiljshus. Det händer mycket knasigt i de lägenheterna…
  Den är både rolig och lite sorglig, men lättläst.

  Må gott!!

 8. Åh vilka fina ”accesoarer” att vinna 🙂 me like! Tips på bra böcker, finns många, har du inte läst ”fyra nyanser…..” så är det ett måste, dom är grymt bra och likaså lättläst och spännande bra böcker är Katerina Janouch böckerna om ”barnmorskan Cecilia”. Håller tummarna att jag har tur denna tävling 🙂

 9. Hejsan, Är ur dålig på att läsa böcker. Och har väl inga tips direkt men jag tänkte själv läsa ” varför gråter inte Emma” Om tvåbarns mamman Emma som blir misshandlad och hennes barn mördas i Arboga.

Lämna ett svar