Måndag hela veckan

Hej igen, Måndag! Ses vi inte väldigt ofta? 

Helgen över och ekorrhjulet snurrar fortare för var dag tycker jag. Imorse var det inte direkt jämfota av lycka jag hoppade ur sängen. Nä, här snoozade jag en hel halvtimme och när jag väl kom upp och mötte spegelbilden såg jag ut som jag fått stryk under natten. Ingen jättetjusig syn alltså. Blir nästan lite deppig av att vara så ful. Ha ha.  Hoppas sommaren kompenserar detta med mycket sol & stek på stranden.

Jag har som sagt varit förgrymmat trött idag och mest betor det nog ändå på den löjliga sommartiden som vi åter ställde fram igår. Har gnällt om detta varje år i olika inlägg så jag tänker inte ödsla ytterligare energi på något de antagligen aldrig kommer ändra. Men fullständigt idiotiskt är det i alla fall. Gillar inte när man kollektivt ska tvinga folk till olika saker.

Hur som helst, här får styras upp lite på bloggfronten. Ge mig gärna uppslag på vad ni vill att jag skriver mer om. Gillar ju själv att skriva från hjärtat om saker som berör men det kan förvisso också bli enformigt tugg. Ska vi inte ha en TÄVLING snart? 

Ha en skön afton nu i alla fall och kram på er.

❤❤❤

You may also like

6 kommentarer

 1. Marica vad är det du säger om ditt utseende, de är då verkligen ingen sanning i de.Du ska se glädjen i hur fin du är, du är vacker!
  Att jag fastnade för din blogg är att du skriver från hjärtat har lagom med foto, känner inte att du behöver förnya dig.
  Åh vad jag håller med om den ändrade tiden, på den tiden nu låter jag ju som hundra, haha, men när jag växte upp på vår älskade bondgård och hade mjölkkor så hur tror vi de kände i sina juver, de kunde inte ställa om tiden. Min far och min bror sa alltid nä detta är inget vidare, också travade de vidare och mjölkade för hand, inga maskiner inte, hos oss.
  Solskenskramar till dig och alla andra här inne/MH

 2. Go Kväll Marica !! Kan lite förstå din frustration över att du vill skriva innehållsrika, välformulerade (vilket du är fantastiskt bra på) o inlägg med både känsla o inspiration. Men ibland finns varken tid, inspiration eller det kreativa tänket. Har full förståelse för det….önskar bara att du finner ny inspiration i påtandet i jorden o att vårsolen ger dej energi. Ge Stella all den tid hon behöver !!!! Jag som läsare av din blogg är enbart tacksam att du fortsätter skriva… om egentligen allt o ingenting….bara du skriver. Du behöver inte ställa så stora krav på dej, de är bara roligt att höra ifrån dej varje DAG. Gonattkram från Ninni

  1. Tack, det värmde att höra. Inspirationen kommer nig så småningom…Stor kram ❤❤❤

 3. Jag håller med dig om att det är idiotiskt att ändra på tiden men att du skulle va ful??! Du är ju skit snygg! Vacker inifrån och ut❤ Jag tycker att din blogg är bra som den är ärlig och äkta. Inte massa påhittat trams om att allt är så himla perfekt hela tiden. Livet är ju inte alltid perfekt! Men för det mesta är det ju ändå ganska bra..? Särkilt nu när vi går mot varmare tider. Massor med kramar till dig o dina barn! ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *