Dag 2 kickstart

God dagens!

Hur står det till idag?

Själv ska jag inte klaga. Solen sken fint i morse när jag lämnade Stella till skolan och jag är bara yttepytte förkyld jämfört med i princip alla andra runtomkring.

Nu är även Mathilda sjuk med hög feber. Peppar peppar som sagt.

Har som jag nämnde börjat på en diet som ska kick starta mig efter alla sockersynder i December. Läste att en halv grapefrukt varje morgon och lunch sätter igång förbränning och hämmar sug efter både det ena och det andra så nu kör jag detta veckan ut så får vi se vad kläderna säger.

Äger ingen våg och har inte haft en på åratal. Förlitar mig på vad spegeln och garderoben skvallrar om.

Idag är det fjärde utmaningen på min 30-dagarslista. Nu ska alla gamla recept som dräller överallt organiseras eller slängas.

Hur går det för er?

Nu ska jag ta en värmande dusch efter en uppfriskande havspromenad med Kristina, Alva & Salsa.

Så jag säger på återseende.

bloggsignatur

You may also like

2 kommentarer

  1. Ja det ser gott ut, men grapefrukt drar i mina kinder och saliven rinner till, är lite surt men friskt på samma sätt. Läste att avocado ska ju inte va så jättebra för oss med lite struligare magar? annars är ju fettet i den hälsosamt säger de lärde haha.
    Tror ju knappast du har någon vikt som behöver försvinna, du är ju smal och fin i din kropp, däremot är det ju hälsosamt att träna, allt eftersom man kan, orkar och har lust, lät väl väldigt bra!
    Vilket underbart väder vi haft nu, så gillar till och med jag vintern, men snö är på ingång enligt väderrappörterna, men dom knh ha läst fel på kartan, jag vill ha fortsatt sol och pyttelite miuis, kan jag inte få den önskan igenom tror du.

    Fin kväll till dig och till alla som är virusdrabbad önskar jag god bättring. Kram/MH

Lämna ett svar