Äckelblåst & surpuppan 

Hej från en surpuppa. Jag är så hiskeligt trött på den här blåsten nu alltså.  Bara förstör och gör mig kall och på dåligt humör…

Idag försökte jag förgäves få lite gjort på kolonin efter lite målerijobb. Tji fick jag. Så vi körde in till Malmö istället.

Fast jag hann måla lite på staketet innan jag monterade upp rosenbågen jag fick i inflyttningspresent. ?

Sen flyttade jag en felplacerad klematis som jag tror blir fantastisk vid ingången. 

Så här såg det ut innan…

Bara det slutar blåsa nån gång så att man kan bli klar med sina påbörjade projekt. Stön. Så frustrerande. 

Hur som helst. Nu ska vi mysa framför en film med massor av tända ljus. Precis som på hösten…

Kram

You may also like

4 kommentarer

  1. Ja det är busväder, men det kan va för att vi ska ännu mer uppskatta solen och vinden som är stilla. Om det alltid varit vackert väder skulle vi så småningom inte ens tänka på vädret. Naturen är vis Marica och vi behöver regn, blåsten kommer därefter för att torka upp, precis som när vi spiller ut ett glas vatten så får vi torka. Om vi tänker lite anorlunda blir vi inte lika besvikna.
    För min del behöver jag verkligen stabilitet kommer nästan inte upp på morronen tar ett antal timmar innan jag kan någorlunda röra mig och så snurrar livet på, men jag är pigg i sinnet vilket är det viktigaste, resten ja det får man snällt och vänligt bara ha. Du hinner med vad du ska göra, det tar bara lite längre tid, mysigt har du i alla fall.
    Kram/MH

Lämna ett svar