Hejdå juni

Go fredag på er där!

Har precis förtärt en vidunderligt god himmagjord pizza som skåningarna säger och nu omkommer jag nästan i soffan av matkoman. Skulle förvisso dö lycklig i så fall. 

Dagen har spenderats på effektivaste vis med jobbiga samtal, betala räkningar och att jobba undan lite smått och gott. Tänk att det redan är den siste i månaden…


(Lånad bild)

Då regnet vräkt ner idag så har inte mkt kunnat styras upp ute på kolonin. Men jag väntar ivrigt på bättre väder så jag kan måla färdigt och byta sidostolparna. Vill så ofantligt gärna ha en sån där amerikansk hänggunga på verandan vilket hade varit pricken över i:et. Sen måste jag få ordning på odlingslådorna jag tänkt bygga. Har föreställt mig att jag ska återbruka så mycket jag bara kan av allt som redan finns på plats. Inte en pinal ska gå till spillo. 

Har redan återanvänt en hel del som jag ska visa sen. Bara det blir bättre väder…

Nä, nu ska jag mysa med ett glas rosé. 

Kram på er så länge. Och fin fredag.

❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Åh så fint det blir! Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser hur du jobbar och står i av hjärtans lust. Vad duktig du är 🙂 Keep up the good work girl!

Lämna ett svar