Vin, mord & Ranelid

Det är inte var dag man blir bjuden på vinkalas, löser mordgåtor, målar tavlor vid en vinäppelodling och får Björn Ranelid som middagsgäst!

Men det var kort och gott så man kan sammanfatta den fenomenalt lyckade gårdagen och eventet som Emma bjudit in till.Efter en timmes underhållande bussfärd från Malmö med förtäring, cider och skönsång anlände vi alltså till Fuffe & Skepparps vingård utanför Kivik där vi serverades ännu mera cider.

Sen tyckte Emma att vi skulle upp på ett traktorflak iförda ögonbindel. Vi kände oss nog alla mer eller mindre som en skock får på väg till slakt 🙂

I väntan på avrättning 😉

…föga anade vi dock att Sveriges mest kontroversielle författare skulle uppenbara sig när vi avlägsnade ögonbindeln.

Björn i egen hög person fick stå modell för oss när alla uppmanades att måla en vinetikett för ett nytt mousserande vin som Fuffe snart lanserar. Det vinnande bidraget belönades med en lyxhelg på The Lodge.

Missuppfattade uppgiften då jag i sedvanlig ADHD ordning stod och tänkte på annat så jag började måla av landskapet. Ha ha.Blev så inspirerad att jag kommer börja måla mer igen har jag bestämt.

Ger en skön inre ro.

Väl tillbaka i den gemytliga värmen så blev det vinprovning, rollspel och en efterlängtad middag. Dricka mängder med vin på tom mage är inte det intelligentaste har jag lärt mig nu en gång för alla 😉

Mår alltså som jag förtjänar idag. Harkel.

En annan Marika fast med K.

Kvällen fortskred på bästa vis och efter lite mer vin blev det full fart på damerna. Här skulle en mordgåta lösas innan kvällen var över. 

Fnulan & jag som var i team vann pris för att vi tjänat mest kosing den kvällen. Nog hennes förtjänst då hon är en grym buisnesswoman.  

 

Fotot ovan är stulet från Fnulans Instagram 😉

Nu ska jag fortsätta umgås med min lilla Stella som inte fick se sin mor förräns idag då jag oförhappandes hamnade hemma hos Rebecca i Ängelolm i natt. 

Men det är en annan historia som vi kan ta sen. Dessutom så ska jag tipsa om vinerna vi fick dricka under kvällen.

Ha en skön Söndag så länge.

Kram på er! 

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar