VINN miljökasse från Madam Stoltz

Idag har jag börjat dagen med att försova mig. 

Skulle vara hos Lina kl 10 och fika och fota hennes vackra trädgård så det blev milt sagt en stressig förmiddag när jag vaknade 09.50 av värsta ångestdrömmarna  med tårar i ögonen och att jag kippade efter andan…

Men nu är allt bra. Rapport kommer så småningom. En liten sneek får ni här från en av de mysiga uterummen…

Nu tänkte jag tävla ut några miljökassar från Madam Stoltz för de som vill spara några kronor varje gång hen handlar och därmed även kära Moder Jord.

Allt du behöver göra är att ge mig ett bra miljötips!

Tävlingen avslutas på Fredag.

Ha en fröjdefull Dag!

You may also like

5 kommentarer

 1. Mitt miljötips är återbruk. Jag handlar ofta på loppis och målar och fixar så de passar i mitt hem. Jag säljer gärna mina saker jag tröttnat på över Facebook och blocket. Slänger enbart trasiga prylar.

 2. Hej hallå!

  Mitt miljötips är faktiskt ättika. Jag använder det som rengöringsmedel till nästan allt i köket, tar bort kalk och gör diskhon skiiinande ren 🙂 Istället för att använda en massa rengöringsmedel som faktiskt påverkar naturen negativt även om man inte tänker på det.

  Ha en fin dag! Kram

 3. Jag tipsar om att låta bilen stå så ofta som möjligt och i stället promenera eller cykla.Är det lite längre sträcka är bussen ett bra sätt att spara på miljön när vi åker flera tillsammans.

 4. Hej marica! mitt tips är att Försöka tänka på att stänga av elen varje gång efter användning, att köpa ekologisk mat och köpa begangnade kläder! 🙂 låt oss slå ett slag för naturen!!! :))

  puss å kram / sara kemp 😉

 5. Nu under sommaren ska man passa på att odla lite morötter, potatis, grönsallad, kål, rädisor med mera i trädgårdslandet. Garanterat fritt från bekämpningsmedel 😉

Lämna ett svar