Magsjuka & försenad

Hallå,
här inleder vi semester med magsjukt barn och ett försenat flyg. Jippi!

Fast när allt kommer omkring så gör inte förseningen så mycket då vi hinner uträtta lite mer fix här hemma.

IMG_5650.JPG
Stackars unge. Första långresan och så ska hon bli sjuk… Tyvärr brukar vi just bli magsjuka när det vankas långresor…När jag flög med min äldsta dotter till Mexico för 15 år sen slog Montezumas till på hemresan och hon la en pizza på Mexico Citys flygplats och när jag skulle till Brasilien blev jag så sinnesstört kräksjuk innan resan att jag svimmade på toaletten och vaknade med toaringen runt halsen. 🙂

Hoppas och ber att detta blir enda missödet kring denna resa då det varit lite väl många fadäser på senaste tiden.

Nåväl, jag hör av mig när vi är på väg. Förhoppningsvis är vi imorgon framme på vår första anhalt, Krabi. Ha en bra dag så länge. Kram på er! ❤️

You may also like

3 kommentarer

  1. Nä inte sånt trist nu precis, aldrig för den delen i heller.

    Ett ordspråk på vägen. Var inte rädd för motstånd- Kom ihåg att det är i motvind och inte i medvind som en drake stiger.

    Kram från Österlen/MH

  2. Åh…ADHD, nu har jag läst ikapp. Tror jag fått samma diagnos om jag gjort utredning…. Försök hitta det positiva med att ha ADHD, det är en diagnos men inte din personlighet. Finns huuuur många kända människor som fått samma diagnos och de har skapat storverk, konstnärer, skådespelare, textskrivare etc. Jag tror att du bara behöver hitta rätt, både i tankarna kring detta nya samt medicinering. Sen kommer du att se det som en fördel. Puss <3

Lämna ett svar