Advent då…

Första advent skvallrar almanackan om. Svårt att tro när det är många plusgrader och en strålande sol från en klarblå himmel…

img_1465

Ändå är jag aningen deppig idag. Igen. Fråga mig inte varför. Är konstant trött trots sömn, D-vitamintillskott och motion i friska luften. Ska det vara så svårt att bara vara glad för det man har? Jag är ju frisk, har tre hyfsat kuranta barn, bor trevligt och har många roliga projekt på gång.

Kanske föga förvånande att jag deppar emellanåt. Har ju inte direkt varit det bästa året i mitt liv.

img_1463

Hittade dessa gamla foton från huset och blev inspirerad att säsongsbetona lite här hemma. Köpte faktiskt hyacinter idag som jag tänkte plantera så där lite trevligt med mossa i någon stor kruka.

Ska nog vila en stund. Tänkte först åka ner till verkstaden och jobba…! Men jag orkar helt enkelt inte.

Har så många idéer och vill så ofantligt mycket men orken finns verkligen inte där.

Någon mer än jag som känner sig fullständigt urlakad?

Just nu tror jag att en resa till sol & värme är enda boten faktiskt. Vad tror ni?

Önskar er en fin Söndag i alla fall.

bloggsign

You may also like

4 kommentarer

  1. Marica, många är trötta vid denna årstiden, för lite sol är det största bekymret plus mörkret som infaller tidigt på eftermiddagen.
    Så klart kan sol och värme bota och en resa när man känner sig vissen och inte alert, men det är ju en sak som är kort, sen springer det fatt oss igen. Att många mår utmärkt när man åker iväg handlar just om att då är livet kravlöst, inget som pockar på uppmärksamhet ja jag tror du förstår. Att du inte hämtat dig är ju inte så konstigt det tar sin tid, som en sorg som tar. Ditt liv blev ju totalt omkullkastat, lämna ditt söta hus och mycket mer, nä inte konstigt att du är trött, lägg inte för stor tyngd på din börda,ta ett steg i taget. Gör en uppgift klar och tänk inte på allt som måste göras, och så rullar livet på och man mår bättre.

    Solen skiner idag hur vackert och skönt är inte det, plocka d-vitaminerna nu. Kram från mig/MH

Lämna ett svar