Tur i oturen

Då säger vi hej till en ny dag, redan den 13:e i månaden dessutom! Hoppas inte de två veckorna i Thailand går lika fort…då vill jag ju njuta varje sekund.

IMG_5925.JPG

Vår lilla olägenhet i källaren som resulterat i en pool av bokstavlig skit verkar lösa sig, (det gör ju skit till slut ha ha). Mitt i den miserabla situationen då vi förtvivlat trodde att våra gamla rör havererat pga ålder visade sig det brustna avloppsröret bero på att kommunen ”råkat” borra hål på det när de nya vattenledningarna underhölls för ca månaden sen…

Suck men ändå puh! Kunde blivit en rejält dyr historia…

Då vi åker imorgon så är dagen vikt för det sista fixet inför resan. Men jag kommer naturligtvis rapportera så ofta jag kan. Ni kan även följa mig på Instagram.

Innan jag lämnar vill jag tacka från ett djupt rört hjärta för alla fina kommentarer, mail & sms igår. ❤️❤️❤️

Stor kram till er alla!

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar