Klädbytarfynd

Hej hallå!

Då var det Söndagafton redan. VAR tog Fredagen vägen?

Idag har jag tjafsat med tonårsdottern= tråkigt & energikrävande & varit på klädbytardejt =trevligt men energikrävande då jag tycker att kvinnor överlag är ett jobbigt släkte…

Då har jag sagt det som många i min närmaste krets redan känt till sen länge. Jag blir ytterst obekväm i det täcka könets sällskap. Jag vet faktiskt inte på riktigt hur man beter sig och säger de mest konstiga saker. Det är ett medfött handikapp jag har som växte upp med trädklättring, cowboy/indianlekar och en önskan om ett namnbyte(könsbyte?) till James…

Hatar att shoppa gör jag numera också. Men att byta kläder lite såhär på måfå går bra. Jag kom över några fina koftor och en somrig klänning som det stod MARICA på 😉

Så lite tjej är jag i alla fall…men bara lite.

Har ni haft en skön helg, från det ena till det andra?

Hoppas så.

Hej på er till imorgon.

You may also like

6 kommentarer

 1. Måste hålla med dig om att kvinnor är ett släkte för sig. 😉 Är inte speciellt ”tjejig” av mig även fast jag gillar klänningar på sommaren, heminredning, blommor och att baka. Men som lokalvårdare så har jag alltid rört mig bland ett gäng bruksiga karlar/gubbar och de är alltid så himla enkelt. Dom snackar aldrig skit, vill dom säga nått så gör dom det.. Man kan dra en fräckis utan att nån trillar av stolen och det gör inget om man inte är jättesminkad 06.00 en torsdag morgon. Glider man däremot in på kontorsområdet där i snitt bara kvinnor jobbar.. Puh! (kan även va så att jag bara träffat på rötägg och det finns säkerligen en hel drös med trevliga kvinns på kontor) Aldrig nått som är bra och dom har inga problem att prata högt bakom din rygg. Barnsligt om du frågar mig. 😉 Nää, alla borde ha lite mer stake i sig. 😛

 2. God morgon!!

  Åh vilken klänning…..kan man kalla fynd:)
  Denna helgen har jag INTE bråkat med min tonårsdotter, beror kanske på att vi inte har träffats;)). Tur man har har både 14 -årig son och 10 -årig dotter oxå!!
  Ha en fin dag
  Lena

 3. Du är ärligheten själv, inte många som vågar säga som du!! Kan hålla med det finns olika varelser i vår hage.
  Men vilken snygg klänning du har, härligt nu när sommaren kommer, regn har vi väl fått tillräckligt eller? i all fall känns det så i min kropp, ack, ack.

  Bra start på veckan önskas från Österlen/MH

  1. Hm, dock faller det inte alla på läppen med ett och annat sanningsord…
   Nu får det bli sommar det håller jag med om så vi slipper värk å rinnande kranar.
   Kram från Byn ❤️

Lämna ett svar