Vendredi

Oooh la la Fredag!

Har haft en hyfsat bra fredag trots att jag kände en nära-döden-upplevelse i morse och helst ville förena mig med Hades än att sätta mig el carro till Hvilan.

Ska bli så förskräckligt skönt med helg. Imorgon bryter jag dessutom den sedvanliga tristessen. Med vad får ni se då.

IMG_3623

Jag blev ju lite bortskämd häromdagen och blev varse att jag minsann måste ta hand om mig lite bättre i fortsättningen om jag ska orka fortsätta kämpa själv.

Blir nästan lite arg som levt martyrlivet det sista året i ett lönlöst försök att få en oförstående omgivning att fatta hur min tillvaro är och därmed få någon form av upprättelse. Vissa människor är helt enkelt inte värda dina ansträngningar. Har begripit det nu. Bättre sent än aldrig.

Nu ska jag njuta kvällen. Med mina döttrar. Min lilla familj som jag älskar mer än allt annat.

Imorgon är en ledig dag. Yay!

bloggsignatur

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej. Läser din blogg och undrar, du verkar så bitter! Finns ingen pappa till barnen som bryr sej? Barn behöver båda föräldrar om det skall utvecklas normalt utan dålig självkänsla, och det utan förbehåll. Kram Sofia

    1. Hej sofia, tack för din kommentar. Om jag verkar ’bitter’ så är det för att situationen som pappan åstadkommit pga bristande omdöme och en stor dos själviskhet kör slut på mig. Att båda föräldrarna ska vara involverade i sitt barns liv borde vara en självklarhet och inte bara vara lekförälder när det passar honom eller henne. Dessutom blir barn mer skadade av att tvingas bevittna en förälders missbruk och våld mot den andre föräldern än något annat. Jag har bara yppat toppen av ett gigantiskt isberg och hade ni vetat allt jag gått igenom och fått utstå från den människan som kallar sig pappa till mitt barn så hade ingen använt sådana ordval om mig. Ni hade undrat hur jag fortfarande står upprätt…
      Kram

Lämna ett svar