Snygga hemmakontor

Hej…

sitter och trycker i mig lite pizzarester från igår till lunch. Inte så nyttigt men löjeväckande gott.

Kollar runt på le nät för inspo till b la kontor inför nästa veckas stora inredningsjobb. Jag älskar ordning och reda och vill ha det så organiserat som möjligt. Tyvärr rimmar det illa med min verklighet just nu men min vision är att ha något liknande dessa stilrena och snygga arbetsplatser.

20140226-094646.jpg
Enkla slitna träskivan på metallunderrede ger karaktär åt den för övrigt svart/vita inredningen hos Vosgesparis. Coolt renhuvud på den vackra gröna fonden.

20140226-094751.jpg
Studio Revolution måttanpassat skrivbord för det lilla hemmakontoret och förvaring på höjden,

20140226-110735.jpg
Snyggt med griffelfärg på väggen för snabba anteckningar hos The Cross Design

20140226-113519.jpg
Platsbyggda hyllor är en dröm för mig. Vill ha det! Visbeen Architects

20140226-113628.jpg
Jute Interior Design

Smart att ha hjul på den stora arbetsbänken!

20140226-113726.jpg
Michael Robert Construction

Kanske en hörna i köket kan fungera som homeoffice i brist på annat. Perfekt att sitta framför ett fönster och jobba dessutom- dels för ljuset och framför allt är utsikt mer inspirerande än att stirra in i en vägg.

20140226-113824.jpg
Himla fint och organiserat från transForm, så här hade gärna ett kontor hemma fått se ut hos mig.

20140226-113927.jpg
Schappacher White Architects bevisar att det funkar även på minimala ytor.

Några idéer kommer jag ta med mig till nästa vecka. Bra!

Imorgon kommer årets första Hemma hos reportage. Missa inte det.

NU ska jag titta in till Bambi-inte Disneykaraktären utan min nya bloggkollega. Undrar om hon är lika snäll som namnet antyder?

Folk tror i allmänhet att jag är en Bambi för att jag SER så snäll ut, de brukar bli mäkta förvånade när de träffar fröken temperament 🙂

Vi ses amigas!

You may also like

4 kommentarer

  1. Roligt med meningen där du skriver att folk tror att du är som en Bambi för att du ser så snäll ut och blir förvånade över att du har temperament!
    Måste berätta att det var så kul när Ulrika med bakningsbloggen, gjorde en liten presentation av alla som bloggar här, och hon skrev om dig något om att du var väldigt pratglad, minns inte exakta ordalydelsen.
    Blev lite förvånad, eftersom jag gjort mig en bild av dig att du är en ”blyg liten viol”! (Absolut inget dumt menat, bara positivt!) När jag läser olika bloggar av personer som jag inte känner, så gör jag mig omedvetet en bild av personen i fråga, men det stämde alltså inte så bra in på dig!

    För övrigt så tycker jag du är jätteduktig med allt ditt skapande, renovering av möbler, egen affär, blogg m m. Önskar jag hade en bråkdel av all din energi. Dessutom är du så gullig och rar och svarar på frågor!

Lämna ett svar