I kroppen min

Var det någon mer än jag som såg Jills veranda igår?

En serie i sex delar tror jag, där Jill Johnsson möter olika svenska musiker i Nashville. Jag har aldrig varit ett fan av vare sig country eller Jill för den delen (mer än att hon verkar vara en sympatisk kvinna )men när musik är BRA spelar det ingen roll vilken sjanger den tillhör.

Igår var det Kristian Gidlunds tur. 

Foto: Malin Sydne bilden lånad av Sveriges Radio.

För de som inte redan vet så var han b la författare & trummis i bandet Sugarplum Fairy och drev bloggen ”I kroppen min”. Han blev bara 29 år och resan till Nashville blev hans sista.

Avsnittet igår berörde mig som många andra då han berättade öppet och osentimentalt om sin sjukdom (cancern) och sorgen över att aldrig få bli far.

En reminder för oss som har det rätt okej ändå, som antagligen har ett normallångt liv framför oss och som kommer att få uppleva barn och barnbarn.

Här kan ni se avsnittet!

Nästa vecka gästar en av mina svenska favoritmusiker,  Weeping Willows sångaren Magnus Carlsson, programmet. Ser mycket fram emot det!

Idag är det i alla fall Torsdag och i eftermiddag kommer årets första Hemma hos reportage.

Ha en fin dag och ta vara på er och era kära.

You may also like

5 kommentarer

 1. Godmorgon Ystad! Hoppas ni har det lika fint som vi här på slätten, efter regn kommer solsken, är det inte underbart. Jag har varit en följare av Jills veranda och jag njuter av musiken och av hur hon plockar det bästa av det hela.

  Du man värderar sitt liv på ett helt annat sätt, när man ser sådant här. En sådan sympatisk person, men det sägs att de vackraste rosorna plockas först. Han måste ha varit stark i sitt sinne, för att klara av detta, och veta att det kanske inte finns en morgondag. I och för sig vet vi ju inte det heller.

  Så underbart det var när de besökte de fantastiska stolta hästarna, jag rös i hela kroppen av de fina foton som de lyckades fånga. Hoppas han har det bra sitter där på en fin häst och sjunger sina låtar.

  Solsken till dig och alla andra från Österlen/MH

  1. Ja, de har verkligen fångat musikens magi och skönhet i det här programmet.
   Som sagt tankeväckande om livets skörhet…

   Ha en fin dag där borta på Österlen och hoppas du hittar till min butik så småningom 😉

Lämna ett svar