Söndags blues

Fler som känner sig blåa idag?

Jag vet inte vad det är med söndagar men ofta blir jag låg och tom på veckans sista dag. Sen tillhör inte oktober min favoritmånad. Dåliga minnen…som vägrar lämna.

Imorgon är det full rulle på Österlen igen med trimning av träd, buxbomsklippning, häckplantering med mera. Tyvärr ska vädret bli sämre i veckan. Från att ha jobbat i linne i strålande solsken kommer antagligen det både bli långärmat och halsduk framöver, ha ha.

Hoppas ni har det bra och tack för tålamodet nu när bloggen inte uppdateras så frekvent.

På återseende i veckan. ♥️

You may also like

4 kommentarer

 1. Jag vill tacka dig för din fina blogg. Även om den inte uppdateras så ofta så vill jag berätta att den har hållit mig uppe när jag varit nere. Vetskapen om att jag inte är själv med att ha det jobbigt i livet gör att det ibland blir lite lättare. Kan låta konstigt med hoppas att du förstår. Kram?

  1. Vad glad din kommentar gjorde mig precis, förstår ändå hur du menar. Att dela glädje är dubbel glädje men att dela sorger halverar eländet, inte sant.
   Stor kram på dig ?

 2. Vacker inbjudande trädgård och dörrarna på Österlen är ju magiska.
  Nä oktober är ju inte så där härlig månad men den har varit fin får man ju säga, nu faller träden sina löv och sen går det fort framåt mot en ny tid och en ny tid och snart är det vår igen, det går fort.
  Har man haft eller har nåt med en månad så gillar man ju inte den, jag hade många familjemedlemmar som lämnade livet i maj månad, och den är sådär för mig, många minnen och tankar när den är här, men då är det i alla fall vackert och vår, kanske just därför många väljer att gå vidare.
  Må så gott och Kram med solsken/MH

Lämna ett svar