Nedräkning

God morgon och Måndag!

Sitter här i soffan med mitt obligatoriska svarta uppåttjack och väntar på att ”niacin flushen” kickar in.

Har glömt att berätta men jag har ätit B vitamin tillskott sen i våras, b la B12 och även B3 som även kallas Niacin. Med just B3 uppstår en kapillärrusning och huden flammar upp och blir varm. Inget farligt. Det går över. Har dock märkt att min hy och även håret har blivit mycket finare sen jag började.

I brist på nytt inspirerande material så slänger jag in dessa äldre bilder från min gamla trädgård i Sövestad. Älskade denna lilla hörna under Coral Dawn rosen jag planterade första våren…

Nu räknar vi hur som helst ner mot flytten till Limhamn och vi är båda exalterade och lite pirriga. Tack för alla grattishälsningar och lyckönskningar. Det värmer. I synnerhet när det kraxar negativt från nordligt håll. Tråkigt med bakåtsträvande räddharar som fruktar all slags förändring. Ännu tröttsammare är det när de försöker ”tvinga” andra till samma inrutade outvecklande livsstil. Suck och stön.

Nu ska jag köra lite morgonyoga och lägga upp dagen. Vi räknar ner på jobbet också nu. Snart lite vinterledigt. Ska bli skönt att kunna fokusera på flytten och nya hemmet som jag ska berätta om strax.

Puss på er allihop. Ha en alla tiders Måndag ♥️

You may also like

4 kommentarer

  1. Grattis grattis, har följt dig av och till i många år. Du är en grymt bra och innovativ inredare och trädgårdsarkitekt.
    Jag hoppas så att ditt liv nu får innehålla övervägande positiva händelser och massor som gör sig lycklig. Hoppas oxå såklart att du har motivationen för att hålla liv i din blogg som kan vara härligt inspirerande för många och mig. Ser fram emot pics från nya lyan och alla andra delar av dina jobb framöver.

  2. Nytt kapitell i din livsbok. Man måste våga och börja om inte stå och stampa i samma spår. Tänker på mitt liv med mannen min vi har levt olika liv, från Sveriges yngsta ICA handlare, sen flytten till Österlen och en stor gård med mycket djur och nu ett mindre hus idag. Jag tror ödet styr oss med tanke på min ledsjukdom vill jag inte ha för mycket och städa så detta är bara så underbart. Med det menar jag det är utmärkt att se olika livsstilar och jag tror ni kommer finna den balansen nu känns så, att hitta hem är det bästa.
    Så jag ställer mig till de fösta att gratulera och önskar mycket lycka till.
    Visst minns jag din underbara trädgård, det får va en del av minnena nu, vi samlar på en hel del sådana onekligen.
    Kram/MH

Lämna ett svar