Så lurar jag min kropp

God morgon!

Här är jag uppe med tuppen sen sommartid byttes till vintertid. Eftersom jag går upp vid 06 i vanliga fall tänkte jag testa att gå upp ”samma” tid även på vintern vilket blir 05 numera. I och med det har jag vunnit en timme på morgonen att hinna fixa med allt möjligt som jag ofta stressar runt med, dessutom slipper jag mini jet lagen nästa vår. Nåt jag har haft riktigt kämpigt med varje år..

Tack för alla lycka till hälsningar och heja rop i och med vår flytt till Limhamn. Vi är jätteexalterade.

Nu jobbar jag november ut sen går jag ner i arbetstid tills nästa säsong börjar. Blir bra det här. Ska bli skönt att landa på nya stället och ha det lite lugnare jobbmässigt för att kunna fokusera på Stellas och min etablering i nya staden.

Nu ska jag strax väcka henne. Hon ska få öppna lucka 19 i sin kalender hon fått för att kunna räkna ner dagarna tills vi får nyckeln ?

Kram och hej så länge.

♥️

You may also like

4 kommentarer

  1. Ja, jag går ju upp samma tid egentligen som innan ? får bara inte glömma att gå och lägga mig en timme tidigare bara…
   Det är i princip en reversed ”julkalender” kan berätta mer sen ?
   Kram

 1. Jag var verkligen uppe med tuppen har inte hört grannens tupp gala ännu, klockan var bara fyra. Har gjort en hel del nu när klockan är sju, tvättar och ska om en stund på varmt bad, ljuvligt är bara förnamnet. Ogillar också klockomställningen och det gjorde min far också som hade mjölkkor, hur ska man ställa om en ko tro. Finns så mycket som blir knas.
  Härligt ni kommer få det i ny stad, nya intryck blir bra för er.
  Ha nu en fin tisdag och må väl. Kram/MH

Lämna ett svar