Copenhagen weekend

Hej mina vänner!

För omväxlings skull slänger jag in en ytlig helgdeklaration. Jag är väldigt osynlig på sociala medier för tillfället, något som är ett medvetet val. Därmed tror ”folk” att vi inte gör något överhuvudtaget pga det. Lite, syns man så ”lever” man…

Då är jag alltså jättedöd. ?

Igår for jag och Stella över till Danmark för lite kontemplation i form av föreläsningar i kärlek något denna värld vi lever i är i akut behov av. Sen njöt vi av hotellmys i Köpenhamn, käkade gott och badade i hotellpoolen, badade bastu och mös.

Efter poolmys och bastubad kröp vi ner i sängen mosiga och goa.

Stella började må väldigt illa på kvällen och jag kände också ett visst obehag men vet inte om det var trötthet, bastubadande eller maten vi förtärt. Imorse mådde vi bättre igen. Efter en god frukost så packade vi ihop oss och shoppade först lite på Field’s och sen besökte vi Den blå planet som Stella önskat.

Alltså, det är fascinerande vilken enorm mångfald naturen erbjuder, flora såsom fauna. Hm, nästan så en blir lite religiös. ☺️

Nu är vi hur som helst hemma igen och landar inför ny vecka.

Jag har något att berätta. Vi tar det då.

Fin söndag på er allihopa.

♥️

You may also like

6 kommentarer

  1. Härligt för er, åh va Stella har vuxit. Intressant det du säger, folket måste inte veta alltid vad ni gör, nåt får man väl ha för sig själv.
    Kan också må lite illa när jag bastat, men det är ju så härligt med SPA och avkoppling. Fina foton!
    Må väl och Kram/MH

Lämna ett svar