B12 brist

God dagens!

Då har vi strax gjort halva mars och våren pockar på här i Skåne i alla fall. Som en längtar efter sol och värme nu. Tyvärr är jag tröttare än någonsin och även om jag kunde tycka mig märka en förbättring av D-vitamin tabletterna så har jag de senaste dagarna varit närmast avliden av orkeslöshet.

Fick dock svaret av min läkare.

B12 brist!

Har läst på massor om detta nu och börjar inse att tio års omänsklig stress, vegetarisk kost och allmänt kostslarv har börjat ge tydliga symptom som trötthet, deppighet, stickningar och skakningar i kroppen vilket kan ge bestående nervskador. Huga!

Trodde inte det kunde bli så allvarliga tillstånd som t om demens. Usch.

Så nu vet ni varför det varit tyst här igen. Men det blir bättre. Våren är på gång med buller och bång. Mina fönster är knökade med olika sådder som ska ner till kolonin så fort frostnätterna är över och de vuxit till sig. Längtar.

Vad hittar ni på?

♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej Marica men vad skönt du vet anledningen nu kommer du bli piggare även om det tar sin lilla tid och får upp värdena. Våren är väl här trots regn, lite frost och vinden. Stora knoppar i buskar och snår, tittade på körsbärsgrenarna och de är stora nu. Den bästa tiden tycker jag vi går mot, sen sommaren den ljuvliga. Alltså kan det bara bli bättre med hälsan och vädret.
    Tittar ut genom mitt fönster varje morron för att se om min lilla duva kommer tillbaka som den gjort tre år i rad, lika spännanande varje dag.
    Kram och krya dig/MH

Lämna ett svar