Upphakat

Tja ba!

Helgen pös förbi tokfort och när jag förgäves försökte slänga upp ett inlägg igår så hängde allt upp sig. Så jag gav upp. Men nu säger jag hej istället.

I helgen hade jag spontanmiddag för några kvinns vilket var jättemysigt nu när jag trivs i mitt hem igen. Soffan har nu stått på alla tänkbara sätt i vardagsrummet men denna möbleringen är utan tvekan den mysigaste. Ska visa sen i sin helhet. Har bara haft så fullt upp nu när jag jobbar i Malmö med en lägenhetsrenovering. Allt ska målas. Väggar, snickerier, dörrar och element i en och samma kulör. Spännande.

Om jag ber ägarinnan riktigt snällt kanske jag får några bilder från den färdigpimpade lägenheten när hon flyttar in…

Nä nu måste jag hoppa in i duschen. Helt slut i cabeza.

Ha en fin afton. Puss

You may also like

6 kommentarer

  1. Så himla fint!!! :). Soffan passar verkligen bra där och ramar in tillsammans med spisen :). Kul att få se lite interiör igen. Må så gott och ha en härlig dag i morn 🙂 Kram kram 🙂

  2. Jättefint du har så där harmoniskt i färger och allt, två brutna foton har du också, de två sista vet inte vad som händer.
    Kul jobb du har det passar verkligen dig med piff och fix.
    Må väl. Kram/MH

Lämna ett svar