Höstfägring

God afton där…

Hoppas dagen varit bra. Min har varit helt ok med beskärning av klotkörsbär och lite annat fix. Dagen försvann idag också med andra ord. Tiden går väl fortare när man har roligt 🙂

Jag är bara så ofantligt trött igen. Det hör väl till när höstmörkret blir alltmer omfattande. Det är som att en tjock svart filt ligger över hela landet efter sex. Och på söndag blir det ännu mörkare. Hujeda mej för det där alternerande tidstramset.

Igår höststädade vi i en pittoresk bakgård i Skillinge och jag formade till en japansk lönn. Så otroligt vackert träd med sina sirliga grenar och flikiga blad. Några klippta kvistar följde med hem till mitt kök. Fint va!

På samma gård växer denna ascoola murgröna som är formklippt till en stor svamp typ..

Det finns onekligen en mängd kreativa själar i denna anrika fiskeby.

Är minst sagt rätt mör efter denna veckas strapatser. Motion får jag rejält av. Igår avlägsnade jag och min kollega en övervuxen Budleja och en gigantisk klätterros. Var helt slut efteråt. Fast jag älskar att vara fysiskt aktiv. Känner att min adhd mår bra av det, ha ha. Men ska jag vara helt ärlig så hade jag behövt relaxa lite snart och komma i balans.

Nåväl, snart avlöser helgerna varandra så man kan ta det tranqilo.

Hoppas ni har det bra. Imorgon är det fredag. Tjohej.

♥️

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar