Då kör vi höst…

Känns onekligen som varje inlägg börjar med en ursäkt.

*Ursäkta att jag hör av mig så sällan. *Ursäkta att jag släpper iväg så undermåliga och intetsägande hälsningar.*Ursäkta, ursäkta, ursäkta att jag andas…

Bara är så just nu. Och vet ni. Det är skitnice att inte ha bloggångest. Har för tillfället sjukt mycket att göra. Så det kommer halta lite till. Även om jag saknar skrivandet.

Jobbar som sagt tokmycket just nu. Men nästa vecka lugnar det sig lite.

Idag har jag hur som helst fixat i en ”känd författares” trädgård. Planterat om en rhododendron som stod helt knasigt och satt massor av härliga tulpanlökar och allium. Längtar tills det spirar nästa år för att se hur det blev.

Nä mina vänner, nu ska jag tvaga min lekamen och göra afton med min lilla stjärna.

Hoppas ni har en angenäm måndagsafton.

Kram kram ♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Nä det känns inte höst temperaturmässigt tycker jag rätt skönt. Fast träden de tappar sin skrud och går snart till vila för att om en liten tid knoppas på nytt, visst är det ett under det här med naturen och livet.
    Väldigt vackert foto jag njuter av sådant.
    Härligt ditt liv rullar på inga ursäkter behövs alls det är nu livet känns en smula lättare för dig och det är väldigt trevligt och höra.
    Kram från mig/MH

Lämna ett svar