Mystiken tätnar

Hej på er!

Ursäkta men det blev sent igår av olika anledningar. Hade en helt ok tisdag trots att jag fortfarande föraktar denna veckodag mer än Måndag.

Vi har varit fullt upptagna med nya åtaganden i skolan och efter veckor av projektarbete inför stundande trädgårdsmässa så har jag målat ännu mer. Nedan är en påbörjad akvarell av en av mina favoritblommor.

Ser ni vilken?

Igår fick kreativiteten även fullt utlopp i skolan när jag lade smågatsten för hela slanten.

Älskar bågsättningar…Detta kan jag tänka mig ha på kolonin.

Idag har vi haft rekryteringsträff på skolan och jag var på intervju för ett ystadbaserat företag vilka söker trädgårdsanläggare pronto. Spännande att se om de hittade någon de vill gå vidare med 😉

Imorgon får vi äntligen se allas bidrag i tävlingen och nu ska det erkännas att jag faktiskt är lite nervös. Hade varit skoj om vår trädgårdsidé blir vald.

Jag lovar att visa min illustration då men nu ska vi käka kladdkaka och titta på film.

So long mina vänner.

Ha en skön kväll.

bloggsignatur

You may also like

3 kommentarer

 1. Efter att följt din blogg några år vet jag svatet: Hortensia! De är fina men jag tycker den är svårskött, kanske kan du dela med dig av dina nyvunna kunskaper o tipsa hur man får dem att trivas. Lycka till med dina utmaningar! Styrkekramar

 2. Imponerad av dina målningar och stensättning, du är kreativ Marica!
  Kan ha helt fel men är det inte syren, urfint i alla fall.
  Spännade och veta hur det gick i bedömningen för ert jobb.
  Håller tummarn att du kan få ett jobb du vore perfekt för dig, det går ju fort framåt till denna utbildning är klar väl?
  Kram och fin torsdag idag är det ny månad.
  Kram/MH

Lämna ett svar