Lycka är…

Vänner. Hälsa. Musik. Kärlek. Vin & mat.

Allt det där fick jag i helgen. Om det så är det sista jag får uppleva så dör jag lycklig.http://silverhome.se/wp-content/uploads/2018/06/img_2717.movhttp://silverhome.se/wp-content/uploads/2018/06/img_2705.mov

Har blivit uppvaktad och surprisad TVÅ gånger den här helgen!!! Jag har helt underbara knasiga vänner som bor lite här och var och från alla hörn och kanter i världen. Tyvärr inte mycket fina mingelbilder för jag var så upptagen med att ha roligt och umgås med gamla och ”nya” vänner ? Tack älskade Paulina & Gareth, Eva, Jono, Sam & Sara, Jemima, Heidi, Peder, David, Jenny,Eloise, Jeanette, Bengt, Milou, Kerstin, Vincent & min lilla fina Mathildafis samt alla andra som också var involverade i denna helg.

Idag började jag jobbet som hotellvärdinna på The Old Garden hotel. Så underbart ställe att arbeta på.

Berättar mer sen. Hoppas veckan börjat bra. Kram ♥️

You may also like

5 kommentarer

  1. Vilka härliga bilder att få ta del av. ? Du ser strålande ut även med lite grädde i ansiktet. ?Lyckliga gäster som får dig som hotellvärdinna. ?Ha en fin resterande vecka. Kram Sara ?

  2. Ha, ha så roligt och se dig pigg och ha lite gnista och mycket vänner. Härlig present du står med, lavendel som är så ljuvligt.
    Lycka till på nya jobbet, kommer säkert va trevligt.
    Kram/MH

Lämna ett svar