Examensfirande & fotbollsfest

Hej på er där!

Har en ganska späckad agenda nu då jag börjar jobba på ett gårdshotell på måndag. Har nog glömt säga det…

Blir förvisso bara på halvtid då jag fortfarande är sjukskriven för utmattning men det blir bra tror jag. Känner de som driver hotellet så det känns tryggt så här nu i början innan jag kastar mig ut i det okända.

Igår var det fest för Josefin som är färdig florist! Hurra!

Det var en superfin tillställning och de hade gjort såå fint. Maten var nog det godaste jag inmundigat på en studentskiva!

Idag fortsätter partajandet då jag ska på fotbollsfest i Malmö med Paulina och ett gäng galna britter. Det blir nog mycket öl, tjo& tjim och hejaramsor!Ha ha.

Ses kanske där. Vem vet.

♥️

You may also like

4 kommentarer

  1. Grattis till ditt jobb det kommer säkert va hur bra som helst. Va fin du är och så snyggt ditt hår är, skorna är ju hur coola som helst till klänningen och skönare än höga klackar. Bara tanken gör ming vinglig, sitter med ett rejält ryggskott, det är så drygt, hoppas snart det ger sig.
    Lycka till med jobbet och ha en fortsatt skön sommar.
    Kram/MH

Lämna ett svar