Haltar fram…

Hej där i sommarvärmen!

Nu har jag haft fullt upp så det blir lite hipp som happ med inläggen. Lite halvt haltande sådär ni vet.

Igår åkte vi på en österlentur efter skolan i det ljuvliga vädret och spisade sen lunch i Kåseberga. Älskar det stället och har surfat mycket här nere under blåsiga dagar. Så det var en synnerligen ovanlig dag att erfara då vinden var helt obefintlig. Så fantastiskt skönt.

Sen bar det av mot loppisrunda. Är på jakt efter en diskbänk till mitt utekök men har ännu inte hittat den.

Eftersom solen steker nåt så kopiöst nu så får man åka och vattna både morgon och kväll så jag fick avsluta med vattning innan hemfärd. Alltså det växer så det knakar där nere nu. Jippi. Ska bli så underbart att se när allt frodas och växt till sig.

Nä nu ska jag ta en dusch. Vi hörs snart.

Kram

You may also like

4 kommentarer

  1. Underbara sommar eller är det endast vår ännu, hur som är det ljuvligt och Kåseberga är ju så vackert. Inte så många loppisar väl en vardag, men hoppas du hittar det du söker det brukar man göra till sist.
    Mysigt du har det i din kolloni.
    Må så gott och Kram/MH

Lämna ett svar