Tjooo

Hej!

Platt pannkaka ena dagen och upp som en sol den andra. Idag har liksom mycket flutit på trots loco trötthet. Ikväll firar fröken av en anledning jag inte kunnat berätta om innan.

Har haft en grej på gång sen månader tillbaka och idag landade det i min hand.

Berättar alldeles strax. I helgen blir det mys med gänget och till råga på allt så är det dessutom sommartid. Förhoppningsvis visar sig våren strax så att man kan hålla rolig tävling och inviga den med min rosa jacka som jag införskaffade för flera månader sen.

Nu ska jag bara njuta av stunden och försöka glädja mig åt att jag just nu gör en resa mot något större.

Stor kram på er allihopa.

♥️

You may also like

3 kommentarer

  1. Låter så härligt för dig, kan det va att vindarna vänder med våren det är så glädjande i så fall. Vilken snygg jacka och svagt rosa absolut en av mina favoritfärger, men nä jag har jackor och måste nu slita på dom lite till.
    Tror nog våren kommer snart känns så, i går eftermiddag var det ljummet ute säger en fryskylling, haha.
    Ha en fin helg vad du än ska göra.
    Stor Kram/MH från slätten

Lämna ett svar