Det kom ett bud

…med det bästa jag vet-blommor!

Någon tyckte att jag behövde bli uppmuntrad.

Min fina vän Helena skickade denna vackra bukett och med handen på hjärtat så fulgrät jag en skvätt när blomsterbudet anlände. Kändes så fint att veta att någon tänker på en även när de är långt bort.

Tack från hjärtat för de vackra blommorna! Med ens blev dagen så mycket bättre.

Fin kväll på er därute.

♥️

You may also like

4 kommentarer

  1. Vilken vacker bukett och vilken fin vän, vi behöver de där uppmuntrande sakerna i livet man blir så varm i hjärtat. Det är tur att de finns fler bra människor än de sämre, men oftast kommer de sämre mer fram för de tar för sig tyvärr, men ska inte uppmärksammas. Visst skådar mitt öga nejlikor en blomma jag uppskattar mycket, kanske den kommit fram mer nu för ett tag så fanns den knappt. Men tittar man på gamla fina bröllopsfoto har bruden ofta en stor bukett med nejlikor det var vanligt förr.
    Det är snö idag igen, jag som tror varje dag att nu så är det vår….
    Kram och ha en fin dag/MH

Lämna ett svar