När man bara vill sova…

Hej Onsdag!

Det blev inget hej tisdag för jag var dödstrött igår.

Sen jag blev sjukskriven så har det känts som att jag blivit klubbad som en säl. Insåg liksom hur förfärligt trött jag egentligen är och har varit under lång tid. Bara sover och sover.

Idag hjälpte Mathilda mig med väckning av Stella så att jag kunde få sova ut. Och det gjorde jag. Helt otroligt skönt att få sova 11 timmar i sträck.

Pular lite hemma och försöker få tillbaka den där fräscha känslan som infann sig när jag precis flyttat in. Nu tycker jag jämt att det är dammigt, ingrott och doftar unket här. Fattar inte vad det är som luktar…

Ska iväg och köpa lite rengöringsmedel och doftfräschare för att eliminera den envisa odören. Så vi ses senare.

Ha en fin onsdag. Kram

You may also like

2 kommentarer

  1. Åh va skönt för dig att sova bort stess och jäkt det är jättebra, sömnen läker som jag sagt innan. Snyggt du har i din boning nejlikor är så söta. Ska snart hålla koll på pelargoner de är så mycket vår med den växten. Kanske står skit rent ut sagt i vattenlåset i vasken. Såpa tycker jag är ett bra medel, blandat med citron och så miljövänligt.
    Kram och fortsatt god läkning/MH

Lämna ett svar