Nygammal frippa och mellis

Hej…

Är på språng för vi ska strax till Johanna och mysa till det med pizza, mellis och reseplaneringen.

Så därför bjuder jag på en suddig bild så här i all hast på en frilla jag glömt att deklarera. Har klippt Brigitte Bardot lugg-i g e n… gör ju det var tredje år ungefär ?

Nu måste jag rusa. Så hej till imorgon mina fina.

Kram

You may also like

?

5 kommentarer

  1. Det klär dig min vän, och sen det där hur man klipper lugg så kan man ju som du ha den lätt på sidan. Kan ju säga att det är inte så värst många som bär upp en lugg och nu kan man ju undra varför? Hade lugg i min barndom och hade så kort hår, inte som nu midjelångt, men många säger som så här när man är äldre som jag ska man inte bära långt hår, är det inte fördomar. Var en har precis som den känner för, det tycker jag är en enkel sak, haha. Sen tycker jag att håret är ju en stor personlighet.
    Marica du är väldigt vacker!
    Kram så här på en söndag/MH

Lämna ett svar