Happy No Fear

Hej mina fina!

Allt bra?

Sitter nersjunken framför en värmande brasa hos min vän Paulina i deras underbara hus i Malmö. Ikväll ska vi spisa sushi, bubbla och spela monopol ?

Mina mest gillade Silverhomebilder blev väldigt bleka om man jämför med min privata…

< ..insta som föga förvånande var mitt gröna livsval med kolonilott & utbildning. Mitt motto för 2018 är FEARLESS! Ska göra mig av med mina kvarstående rädslor som hindrar mig från så mycket i livet. Så HAPPY NO FEAR allihopa. Nu kom Paulina tillbaka med sushin. Lets eat. ♥️♥️♥️

You may also like

6 kommentarer

 1. Gott nytt år fina Marica! ❤ Hoppas att du får ett underbart 2018 med mer lugn o mindre bekymmer..
  Gott nytt år även till alla andra som läser den bästa bloggen! ??
  Kramar från Småland❤

 2. Så fina foton och jag längtar ännu mer till våren när jag ser detta, men snart så om nån månad njuter vi igen, vaknar upp ur dvalan. Jag behöver verkligen bli frisk nu från detta kraxande jag fått, så drygt, och hoppas att 2018 ska bli ett händelserikt och fint år för oss alla.
  Tack för din blogg och tack för att du är du Marica.
  Allt gott inför det nya året till dig och alla läsare.
  En stor Kram/MH

 3. God Kväll Marica ! Såååå…. fina bilder…. dom är DU ?? Be fearless ‼️ Yes, ett klokt beslut ❤️ Önskar dej ett strålande Nyår o ett fantastiskt Nytt 2018 ?? Jättekram Ninni

Lämna ett svar