Lovely

Hej. 

Det har varit en känslosam dag. Väldigt otippat men så blev det. Besynnerligt hur minnen och känslor kan poppa upp på de mest oväntade ställen. Vet att jag talar i gåtor nu men mer kan jag egentligen inte säga. Låt oss bara konstatera fakta att vi alla i klassen hade en tung stund.

Har inte visat min och Stellas mysiga utflykt häromdagen till Vellingeblomman. 

Inom parentes : Sån där andmat har jag hemma nu som ska få flytta till en liten damm på kolonin sen…

Det är faktiskt rätt inspirerande på detta gigantiska gardencenter och om ni inte varit där så åk dit med barn eller barnbarnen och fika, strosa och köp med en växt hem vetja. 

Imorgon väntar lite mer växtkännedom. Vi har tio sommarblommor som vi ska kunna de latinska namnen på. Skoj. 

Ha en fin kväll. Kram

You may also like

2 kommentarer

  1. Citerar Anna-Lena L sång, Minnena kommer så ofta till mig…. ofta finns det något som påminner om sånger och visor. Men det lät inte så trevligt för er, hoppas det blir och känns bättre idag. Stella, fina Stella hon är så söt och vad lång hon blivit under sommaren, en mammakopia är hon också.
    Jättefina foton det är så trevligt med din blogg alla fina foton du har, det förhöjer det hela! Har varit på Vellingeblomman men känns som ett annat liv sen, jag älskar ju allt vad växter heter så jag besöker en hel del här hemmavid. Du måste om du inte varit där ta en titt på Eklaholm och Karl-Fredriks oas vid Hagestad /Löderup. Kolla sidan om öppettider innan.Trevligt ställe och alltid lika välkomnande.
    Stormen har lagt sig och det är skönt. Fin torsdag till dig och alla andra. Kram/MH

Lämna ett svar