Fin festival fredag

Hej..,

Sitter fast på ett tåg mot inledningen av festivalen i Malmö denna afton.

Jag, Stella & Mathilda som inte ville vara med på bild tänkte göra födelsestaden ikväll. Verkar dock som att tåget är försenat…​

​​​

Kan slänga iväg något jag var på igår. Var med om mitt första Tattoo i Ystad som är känt för sitt regemente & sin gedigna militärhistoria.  Sixten Sparre kanske mer känd som Elvira Madigans älskare var anknuten till detta regemente en gång i tiden…en historia som fängslat mig sen barndomen. 

Hur som haver, vi sitter fast i Skurup nu. Funderar på en återtur till Ystad. 

Vad händer i era liv denna Fredag?

❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Ola Salo spelade tillsammans med Helsingborgs symfoniorkester förra helgen. Det var så häftigt att sittandes på en gräsbevuxen kulle få upplevs det musikaliska mötet. Storslaget, teatraliskt och mäktigt, precis som jag hade hoppats på!

    Hoppas att ni hade en trevlig kväll på Malmöfestivalen. Jag gjorde en visit i Malmö tidigare idag. Mest för att hämta upp några lampor på Söstrene Grene, men doften av festival gick inte att undvika: brända mandlar, friterade langos, popcorn… Staden lever!

  2. Trevliga inslag i ditt liv, vi behöver festa till en vardag för att den ska bli lite roligare. I går kväll satt jag ute i trädgården och njöt av solen, livet, fjärilarna och måsarna som skriar nu när det är nytröskat, mums med mask och annat gott i marken säger fåglarna. Ännu har inte solen kommit upp denna lördag i augusti, men vi lever på hoppet. Denna vecka har varit underbar.
    Söt Stella är, vackra ögon!
    Kram och fin helg/MH

Lämna ett svar