Utförsäljning!

Hej mina vänner!

Skitdeppigt väder idag med och kranen min fortsätter att rinna. Men om det blir uppehåll imorgon ska jag försöka masa mig ner till ÖP-torget och sälja av allt som står och samlar damm i förråd & stuga.

Dessutom säljer jag även av en del gamla möbler jag haft i min ägo men de slänger jag upp här och på Blocket. Ingen idé att släpa ner de till loppisen…

Soffbord i rokokostil målat i shabby chic slitet stuk. 130x72x60 Pris: 1500.-


Anrik barnhylla som stått i Stellas rum med mycket shabby chic patina men supercharmig. 

155x75x24 Pris:1200.-

Utöver detta kommer som sagt en hel massa loppispjolt säljas på torget i morgon. 

Detta är en rolig årlig grej vi brukar försöka hinna med. Socialt, trevligt och så tjänst men en slant på sånt som man inte behöver längre. Tyvärr åkte Stella iväg och hälsade på kusiner idag så hon missar det. Hon älskar loppisar & att sälja saker…hm…var kan det komma ifrån?! 🙂

Nä nu ska jag vila mig frisk från denna sommarsnuva. Vi kanske ses sen med ett nytt recept jag testat som är fantastiskt gott.

Fin tisdag på er då. ❤️

You may also like

Lämna ett svar