Upplyftande en pissedag

Okej, så här är det…

Jag tycks ha dragit det kortaste strået denna gång också. Lägenheten som låg perfekt och hade ”nästan”allt som stod på min wishlist verkar återigen gå mig förbi.

Vad ska detta betyda månne?

Jag har varit jättelåg idag och fällt en och annan tår lite sådär i skymundan för arbetskamrater som inte har någon aning om situationens karaktär…helt ärligt drar jag mig lite för att blotta min olägenhet i denna ytterst ansträngande sits då jag vet att minst en illvillig idiot ler i mjugg inför detta faktum.

’Till ”dig” säger jag bara att karma i vilken form den nu uppenbarar sig kommer bita dig i röven förr eller senare, och då kan ”du” skrika, gapa och hota bäst du vill men det kommer inte ha någon som helst verkan. Du har bränt alla dina broar…tönt!

Jag blev i alla fall så himla glad över ett underbart bud som kom till mig idag!

Jag som var i stort behov av både ansiktskräm, mascara och ny eyeliner. Att goodien innehöll nya fräscha dofter var inte heller så himla fel.

Min favvo är luftiga Betty Barclays, Pretty Butterfly som är fräscht somrig på dagen, Replayparfymen med sin tyngre söta doft passar till aftonens middagar…

Stort tack till Tradebanco som skickade detta fina bud till mig!

Ser fram emot fler goodies 😉

En schysst lägenhet hade inte heller varit fel. Kansle tid att hitta en i Malmö istället eller Ängelholm 😉

Fortsätt hålla tummar och tår för mig. När det är ”rätt” kommer det perfekta boendet till mig, det vet jag!

Kram så länge.

You may also like

8 kommentarer

  1. Vad synd! Jag höll verkligen tummarna för fig.
    Det kommer förmodligen ett boende som är så bra så du är glad att du inte fick detta.
    Jag blev uppsagd för ett år sen och jag är 52 år och paniken varvtitak. Jag blev aldrig arbetslös utan fick ett bättre jobb med bättre lön och framförallt roligare.
    Det kommer att lösa dig för dig och strunta i elaka människor. Kram

  2. Det var inte meningen fina Marica, vänta så kommer det en ny. Fina foton som alltid i din blogg den gör mig glad.
    Den personen som är på det viset kommer inte få det så lätt, det straffar sig. Vad är det med människor som inte kan va snälla och trevliga mot varandra även om inte vi tycker lika.
    Livet på jorden är så oerhört kort och ta tillvara på dagen, och njut av livet det går inte i repris.

    Det regnar idag, jag som skulle besöka lilla fina Smedstorps marknad, ja det får bli regnkappa och stövlar.

    Kram och en fin helg/MH

  3. Men bläää oxå! Men…då va det inte menat att det skulle bli så…nästa som du hittar kommer vara ännu mera toppen ska du se!! :). (Precis som jobbet jag fått…först fick jag det inte…och sen fick jag det…och nu dök ett till upp som kan vara en möjlighet…vem vet…kanske blir likadant…plötsligt så händer det;). Man får bara försöka…försöka tänka positivt under tiden :).) Perfekt med lite surprise bud då…muntrar upp lite i alla fall.
    Skickar även lite positiv energi via nätet söderut till dig så länge :).
    kram kram

  4. Brukar vara mening med allt. Säkert en ännu bättre lägenhet på gång snart. Håller tummarna. Du är stark och kreativ. Det kommer ordna sig. Dom där bittra dumma ska man inte ge någon uppmärksamhet. Dom har ett tråkigt och innehållslöst liv. Skickar styrka från Öland❤️

Lämna ett svar