Det blir sent

Förlåt mina vänner, det blir sena inlägg då jag är rätt upptagen dagligen.

Har lite att styra upp nu de närmsta dagarna och kommer hosta upp lite uppdateringar lite sporadiskt.Kommer såklart bli bättre när jag kommit i fas med allt.

Har jag sagt att jag moffar magnesium, msm, ashwagandha och lite annat smått och gott? Nu senast har jag noterat en avsevärd skillnad på mitt hår som blivit torrt som fnöske, armbågar som kliar och naglar som skivar sig sen min omega 3 tog slut. Slog slag i saken och införskaffade en hel arsenal med hälsokost igår så nu ska jag råda bot på denna åkomma.

Vad gör ni för att må bra/bättre?

Nu ska jag sova en förhoppningsvis god natts sömn. Bästa medicinen mot allt möjligt.

Ses imorgon amigas.

You may also like

3 kommentarer

  1. Godmorgon det är frost ute, nä nu ska vi ha vår, solsken, fågelsång och så mycket positivism som är möjligt. Magnesium är bra, finns i bananer, havregryn och säkert i mycket annat. Jag är en apa, haha, äter minst två bananer om dan, apelsinerna är jättegoa köp det om du gillar den fina frukten. Sömnen som du säger är den bästa medicinen, även den där korta tuppluren på en kvart räcker, men då ska där ju finnas tid till det också. Promenader är läkande, ska ta tag i det riktigt nu när det blir bra väder, mycket av de dåliga i vår kropp frigörs.

    A o O är ju alltid harmoni men hur lätt är det då? tycker att folk ute i butiker och så är väldigt argsinta, var en i går tex som röt till en annan och det var otrevligt. Allt blir bättre och lättare när solen kommer och vi får D-vitaminer alldeles gratis.

    Må så gott. Kram/MH

Lämna ett svar