”Ny” trädgårdssoffa

God afton!

Underbart väder vi haft idag med strålande sol och riktigt sköna temperaturer. Så fantastiskt härligt att man nästan blir jätteglad. Fast sen tänker jag tyvärr på Tobbe som inte ville finnas längre och blir sorgsen igen.

Han som hade sett fram emot sin första vår här nere i Skåne…

Jag har varit ganska handlingsförlamad efter sista tidens turbulens och faktiskt inte haft någon som helst lust att företa mig något. Men idag fick jag sjukaste rycket och städade upp vår soptipp till trädgård, tog bort en ful rabatt och lagade den här fina gamla trädgårdssoffan som varit helt ranglig.

Den var dessutom lite för stor för att passa under fönstret så jag kapade helt enkelt alla brädor och fäste med nya fräscha skruvar.

Tycker personligen att patinan är perfekt som den är så någon ommålning blir det inte i år i alla fall.

Allt som allt en bra och produktiv dag så jag klappar mig själv på axeln för den. 😉

Påminner om webrensningen jag gör i min Silverhomeshop.

Hjälp mig tömma så det blir plats till det nya.

Nu ska vi äta grillat.

Ha en finemangers Onsdag.

You may also like

Lämna ett svar