Tisdagsrelax

God morgon på er där hemma i Sverige!

Har ni det bra? Det är väl överflödigt att deklarera hur bra vi har det här…men jag gör det i alla fall 😉

IMG_6136-1.JPG

Den här resan kunde inte kommit lägligare då jag fullständigt bränt ut mig i båda ändar sista året. Har faktiskt sluppit min ”andhunger” (oförmåga att ta djupa andetag) sen jag kom hit och ångesten är nästan obefintlig. Tar ingen medicin för ADHD’n heller…är bara knasiga Marica helt enkelt fast utan ohälsosam stress….

Har tagit upp boken jag började läsa på Fuerteventura för exakt ett år sen…har inte haft ro i kroppen att avsluta den. Skadat, ja jag vet.

Hoppas ni är mer hälsomedvetna än vad jag har varit och tar hand om er var ni än är någonstans. Ses senare under dagen. Kram från mig ❤️

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar