Hotelltips tack!

Hej på er!

Är våldsamt trött efter flyttstädningen igår av butiken och har sovit som en klubbad säl. Hasar fortfarande runt i nattsärk och morgonrufs. Sitter och plöjer igenom alla hotell i Thailand och det är en bokstavlig djungel 🙂 var i hela friden ska man boka?

IMG_5866.JPG
(Lånad bild)

Eftersom vi endast bokat flygstol till Krabi kommer vi börja där och har fixat hotell första tre nätterna. Men sen vill vi vidare. Vad rekommenderas, Phi Phi Island eller Koh Lanta?

Var ska man bo? Hotelltips tas väldigt tacksamt emot.

Fortsätt gärna att TÄVLA om Sudios hörlurar så hörs vi senare. Kram på er. ❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Var till Phi Phi och Koh Lanta 2008 och tyckte då att Koh Lanta var bättre än Phi Phi.Var ut till en ö som heter Koh Hai och där trivdes vi också. Tog nått hotell med spa minns ej namnet.

  2. Hej! Alltid bokat boendet via Sawadee, smidigt, enkelt och säkert. Ja du vilken av öarna är svårt, beror vad ni är ute efter. Phi Phi har mycket partajande ungdomar och Lanta är en svensk koloni. Men är det en sol och bad resa så kan ni ju kombinera båda? Ao Nang är tyvärr helt sönder byggt och likaså de vackra öarna runtom, massor med turister och skräp. Hur som får ni garanterat väldigt skönt! Ha en riktigt skön semester!

Lämna ett svar